با حضور کلیه کارشناسان بهداشت محیط استان و شهرستانهای استان، مانور نوروزی بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشگاهها و سایر اماکن به مدیریت شبکه بهداشت و درمان گچساران در سطح شهر دوگنبدان برگزار شد.
با حضور کلیه کارشناسان بهداشت محیط استان و شهرستانهای استان، مانور نوروزی بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشگاهها و سایر اماکن به مدیریت شبکه بهداشت و درمان گچساران در سطح شهر دوگنبدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شیکه بهداشت و درمان گچساران، در ابتدای شروع این همایش که با حضور کلیه کارشناسان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت گچساران آغاز شد، دکتر حسین عسکری سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران اظهار داشت: واحد بهداشت محیط در مرکز بهداشت یکی از مهمترین واحدهاست و اهمیت بسزایی دارد.
وی گفت: چنانچه هر اقدام موثری در سلامت محیط صورت گیرد و بهداشت به خوبی رعایت گردد، میتوان از بروزطغیانها جلو گیری نمود.
دکتر عسکری با اشاره به اهمیت نظارت بر اماکن تهیه و توزیع موادغذایی افزود: با انجام نظارت و بازرسی بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی مردم با خیال اسوده ترمیتوانند در تهیه مواد غذایی اقدام و از سلامت آن اطمینان بیشتری حاصل کنند.
سر پرست شبکه بهداشت ودرمان گچساران در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع آموزش افزود: کارشناسان ما باید اساس کارشان را برآموزش بیشتر صنوف تهیه و توزیع موادغذایی قرار دهند.
وی گفت: با اگاهی بیشتر این صنوف پلمب مراکز خاطی نیز کمتر میشود و میتوان از توان نیروه وکارشناسان جهت ارتقاء سایر شاخص ها استفاده نمود.
درادامه مهندس موسوی رجاء معاون فنی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان نیز با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در موضوع بهداشت محیط یکی از پیشرو ترین استان ها در سطح کشور است افزود: وجود کارشناسان زبده در استان دلیل این برتری است.
وی گفت: در طرح سلامت نوروزی که از 15اسفند 1402 تا 15 فروردین 1403 برگزار می شود اکیپ های 2 نفره ملبس به انیفرم بهداشت محیط و ماشین های آرم دار کار خود را در خصوص بازدید و بازرسی از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشگاه ها و سایر اماکن شروع می کنند.
سپس مهندس اردکانی مدیر سلامت محیط معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان عنوان کرد: برگزاری مانورهای استانی باعث میشود که کارشناسان از تجارب هم استفاده کنند و این باعث رفع نقایص کاریشان میشود.
وی گفت: گزارش دهی بعنوان یک اولویت در بازدیدها بوده و طبق دستورالعمل کشوری انجام میشود.
مهندس اردکانی افزود: در همایش دو هفته قبل که حضور داشتیم، اکثر شاخصهای مواد غذاییمان در 10 دستگاه کشور اول بود.
مدیر سلامت محیط مرکز بهداشت استان گفت در کل استان 8802 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی داریم که طی 8700 بازدید در هر ماه یکبار، 950 مورد تعطیلی و 2500 مورد معرفی به مراجع غذایی را در داشته ایم که این معرف عملکرد ما در سطح استان میباشد.
بر اساس گزارش خبرنگار وبدا گچساران: مهندس گلناز پراهام مسئول بهداشت محیط گچساران در جلسه اعلام نمود با هماهنگی مدیریت های حاضر کلیه کارشناسان حاضر در قالب 23 گروه در سطح شهرستان پخش و از مراکز تهیه و توزیع غذایی بازرسی می نمایند.